• nl
 •   I  
 • en

  TEAM

  onze advocaten

  De advocaten van STARKS zijn experten in de door het kantoor behandelde materies. We werken graag in teamverband, omdat het fijn is, maar bovenal omdat we door het delen van onze kennis, inzichten en ervaringen de beste resultaten boeken in uw dossier.

  Onze mensen zijn trouw aan hun specialisatie. Zo kunnen zij binnen hun vakgebied de nieuwste juridische trends en ontwikkelingen op de voet volgen. Gezien deze doorgedreven expertise geeft ons team ook regelmatig seminaries over ontwikkelingen binnen de door het kantoor behandelde materies.

  STARKS beoogt een samenwerking op lange termijn. Onze advocaten investeren graag tijd in de kennismaking met uw bedrijf en met uw visie als ondernemer. Door ons grondig in te werken in uw activiteiten kunnen wij de juridische noden van uw onderneming optimaal en tijdig detecteren. Een engagement dat door onze cliënten wordt geapprecieerd en dat resulteert in een sterke vertrouwensband.

  Wij geloven ook heel sterk in de kracht van de netwerkeconomie, zowel binnen als buiten de advocatuur. STARKS is daarom nauw verbonden met andere gespecialiseerde advocatenkantoren en cijferberoepers met wie zij van gedachten wisselt, lezingen organiseert of concrete dossiers behandelt. Dus ook voor materies die niet binnen het domein van ons kantoor vallen, kunnen wij u doorverwijzen naar een betrouwbare specialist.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord